(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Ritme 02

2018

Acrylverfmet stof en papier

Ritme (verkocht)

2018

Acrylverf opdoek in combinatie met stof, papier en foto's. Achtergrond puur linnen.

Koffie (verkocht)

2017

Acryl, mixed media op doek

Without You (verkocht)

2017

Acrylverf enmixed media met baklijst zwart

Dancing to the light

2016

Sublieme momenten en hetgeen daartussen. De  aantrekkingskracht van het warme licht. Dansend of als twee motten in de val? Een eindeloos spel.  (Gebruikte materialen, acrylverf, gaasnet, collage/papier.)

Flying on the edge 01

2016

Ik vlieg, vleugels nemen mij mee naar hoger perspectief. Los van alles kom ik tot de bestemming van mijn hartsverlangen. Uitstijgend boven omstandigheden of balancerend boven de afgrond? (Gebruikte materialen: acrylverf, foto, gaas.)

High tea 02

2016

High Tea 02. Verwerkte materialen: Stof, echte bladeren, collagefoto van bomen.

Where are you now?

2016

Verbroken in verbondenheid. 'Real connections live on forever', maar zijn niet altijd fysiek verbonden. (Gebruikte materialen: Acrylverf, stof, ribbelkarton, gaasnet, verzilverd blaadje, zand, foto.)

Breaking the walls (In expositie)

2015

Vergeving. Door elkaar te blijven zoeken kunnen we eenheid creëren waar verdeeldheid in de wereld heerst.

Coffee & High Tea (verkocht)

2015

Koffie en High tea, momenten van ontmoeting. Niet statisch maar dynamisch, daarom de dynamiek in het schilderij van meerdere kopjes op een stapel die wellicht dreigt om te vallen. Op het doek verwerkt: scherven, echt lepeltje en knopen. Basic kleuren en toch gezelligheid. Een schilderij dat zorgt voor karakter in jouw (t)huis)

Coffee Honduras

2015

Acrylverf, jute koffiezak, lepeltjes, behang en prints van postzegels.

Coffee table

2015

Koffietafel opgebouwd uit een grafisch spel van lijnen en vlakken. Met een mix van materialen als hout, kanten kleedjes en behang.

Keep calm & Drink coffee

2015

Bij nieuwsberichten kan relativeren bevrijdend werken. Drink een kop koffie, een moment van rust in de chaos. De kopjes zijn bewust boven op de kranten gezet die zich in een transparante witte laag verf bevinden zodat deze minder aanwezig zijn. De scherven op de kranten symboliseren de chaos in het wereldnieuws.

The Bread of life (VERKOCHT)

2015

Het Laatste avondmaal heb ik hier verbeeld met een stapel schalen onder het brood dat gebroken wordt. Een schaal voor iedereen (vandaar de namen en verschillende vormen). Ook jij en ik mogen met een schaal komen om hem te vullen met ‘The Bread of Life’ zoals Jezus ook wel wordt genoemd. Een schaal verwijst naar de Japanse techniek ‘Kintsugi’: gebroken porselein wordt met goud gelijmd om het een nieuw leven te geven. Dit komt voor mij overeen met de reden waarom Hij het brood brak: als symbool voor zijn sterven waarmee hij ons een nieuw leven vol vrijheid en liefde wilde geven. 

Via Dolorosa (In expositie)

2015

Via Dolorosa, op weg naar de kruisiging op Golgotha. Het kruishout en de doorns van de doornenkroon zijn letterlijk in het schilderij verwerkt. Evenals echte rozeblaadjes die symbool staan voor de liefde die de harten van de toeschouwers rood kleurt.

Zee 04

2014

Acryl op canvas. 30x30cm

Zee op hout 01 (verkocht)

2014

Zee op sloophout.

Zee op hout 02 (verkocht)

2014

Acryl op hout.

Zee 03

2012

Zeegezicht

Kroon 2 (verkocht)

2011

Klik op het schilderij voor vergroting.

Zand

2011

STRANDVONDSTEN